Tenisice

Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.
Tenisice

Dječje – indor

Baš kao i indor tenisice za odrasle, dječje indor tenisice ponešto su drugačije od običnih tenisica. One, za početak, moraju imati potplat koji ne ostavlja tragove, što je obavezno ako dijete sudjeluje u dvoranskim aktivnostima.
Baš zato ovi modeli su sjajni i za tjelesnu kulturu i za mali nogomet u dvorani, gdje je takav potplat uvjet za sudjelovanje u nastavi. Takva vrsta tenisica svojom stabilnošću i mogućnošću kontrole diže samopouzdanje i ono će igrati puno kvalitetnije i bolje te lakše steći motoričke i sportske vještine. Ravan potplat takvih tenisica idealan je za ravne dvoranske površine i možete biti sigurni da se dijete neće poskliznuti ili pasti. Većina modela izrađena je tako da je brza promjena smjera i brzine laka, pa je znatno lakše izvesti driblinge i prodore. Izvrsna ponuda modela znači da će vaše dijete uspjeti pronaći ono što želi i zanima ga – Nikeovi i Adidasovi indor modeli jamče da će izbor biti kvalitetan kako god okrenete.
Od Nikeove linije Hypervenom do Adidasove linije Messi koju ta nogometna superzvijezda i nosi – nema loše tenisice. I kad vam dijete odabere model koji mu se sviđa, ne trebate dugo očajavati – laknut će vam kad vidite naše odlične cijene.