FM CR7 Nike
povratak na footballmania.hr
KUPITE ODMAH

IZGRADITE SVOJE SNOVE

KAD SU ME OTKRILI, SVE SE PROMIJENILO. TRENIRAO SAM SVOJE TIJELO, UM I VJEŠTINE KAKO BIH ZASLUŽIO BROJ KOJI NOSIM NA LEĐIMA. USLIJEDILI SU REKORDI, GOLOVI I TROFEJI. STRASTVENO SAM IGRAO I PONOSNO SAM VODIO. OVDJE ME DOVEO SAN. BUDUĆNOST NOGOMETA IZGRADIT ĆE SE NA SNOVIMA.

KUPITE ODMAH

1. divlja ljepota

Prvo od sedam poglavlja kopački sa potpisom, Savage Beauty Mercurial inspirirane su Ronaldovom vulkanskom domovinom Madeirom. Odrastajući okružen jednim od najrazornijih svjetskih prirodnih fenomena, Ronaldova žestoka strast i eksplozivna sposobnost na terenu, zarobljena je u živopisnoj, šestobojnoj grafici koja teče od prstiju do pete.

2. prirodni dijamant

The Natural Diamond kopačke nadahnute su trenutkom Ronaldova napuštanja Madeire kako bi ostvario svoj san o tome da postane najbolji na svijetu. Dizajn daje priznanje načinu na koji je polirana i rafinirana CR7 igra sa svjetlucavim gornjištem i grubom teksturom na peti koja se izravnava prema prstima.

3. otkriće

Treće poglavlje serije inspirirano je Ronaldovim nastupom u Lisabonu 6. kolovoza 2003. godine. Taj je nastup najavio da je jedan od najsvjetlijih mladih talenata Europe te je time zaradio prijelaz u Manchester i Premier ligu. Dizajn kopačke slavi taj trenutak s finom reflektirajućom točkastom grafikom koja stvara uzorke valovana klasičnim krom Mercurial Vapor - kopačkama koje je Ronaldo nosio kada ga je svijet prvi put primjetio.

4. iskovan za izvrsnost

Inspirirane njegovim vremenom u Manchesteru, Forged for Greatness Mercurial slave trenutak kada je CR postao "CR7". Kopačka u čast eksplozivnom petogodišnjem razdoblju u Engleskoj, kada je obukao poznati br. 7 i razvio se iz sirovog talenta u globalnu ikonu. Dizajn spaja cijelu grimiznu površinu s metalnim gornjim dijelom, što odražava njegovu transformaciju kroz rastaljenu boju inspiriranu čelikom.

5. izbrušen do savršenstva

Nakon rekordnog transfera, Ronaldo je stigao u Madrid, gdje će usavršiti igru. Ovo kopačke označavaju glavne trenutke u njegovoj karijeri. Čisti fraktalni dijamantni uzorak ugraviran na gornjište inspiriran je prvim Mercurialom u kojem je debitirao u Madridu. Višebojne Flyknit pređe - u kombinaciji s prelijevajućom prevlakom na gornjištu - predstavljaju svjetlost koja svijetli kroz dijamant, simbolom Ronaldovih rekordnih performansi.

6. rođeni vođa

Šesto poglavlje CR7's kopački govori o njegovoj sposobnosti da dovede Portugal do pobjede - bilo s terena ili s ruba.
Posebno izdanje Superfly 360 boja utjecaj je portugalske prošlosti, inspiriran pomorskom poviješću zemlje.