X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Tenisice

tablično redno

1-28 of 63

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

tablično redno

1-28 of 63

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tenisice

Dječje – indor

Baš kao i indor tenisice za odrasle, dječje indor tenisice ponešto su drugačije od običnih tenisica. One, za početak, moraju imati potplat koji ne ostavlja tragove, što je obavezno ako dijete sudjeluje u dvoranskim aktivnostima.
Baš zato ovi modeli su sjajni i za tjelesnu kulturu i za mali nogomet u dvorani, gdje je takav potplat uvjet za sudjelovanje u nastavi. Takva vrsta tenisica svojom stabilnošću i mogućnošću kontrole diže samopouzdanje i ono će igrati puno kvalitetnije i bolje te lakše steći motoričke i sportske vještine. Ravan potplat takvih tenisica idealan je za ravne dvoranske površine i možete biti sigurni da se dijete neće poskliznuti ili pasti. Većina modela izrađena je tako da je brza promjena smjera i brzine laka, pa je znatno lakše izvesti driblinge i prodore. Izvrsna ponuda modela znači da će vaše dijete uspjeti pronaći ono što želi i zanima ga – Nikeovi i Adidasovi indor modeli jamče da će izbor biti kvalitetan kako god okrenete.
Od Nikeove linije Hypervenom do Adidasove linije Messi koju ta nogometna superzvijezda i nosi – nema loše tenisice. I kad vam dijete odabere model koji mu se sviđa, ne trebate dugo očajavati – laknut će vam kad vidite naše odlične cijene.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.
Jednokratno
Gotovina pouzećem, kreditnim i debitnim karticama (Diners, Visa, MasterCard, Maestro putem PayWay sustava)

ili Pay Pal računom
Do 6 rata
Obročno plaćanje Diners Club International do 6 rata

Do 12 rata
Kreditnim karticama Maestro (PBZ) i Visa (PBZ) do 12 rata bez kamata, također karticama Visa i Masterard (Zagrebačke banke) do 12 rata bez kamata