Prva nogometna trgovina

Predstavljamo Vam najnovije adidas artikle

Potražite nove i artikle na akciji

adidas - Impossible is Nothing

Jedan od glavnih adidasovih proizvoda u nogometu su nogometni dresovi i kopačke. Također, uz svako svjetsko i Europsko nogometno prvenstvo vežemo i posebnu adidas loptu. Mnogim momčadima i igračima diljem svijeta su glavni sponzori, među njima su i neke najbolje svjetske reprezentacije kao Njemačka, Argentina i Španjolska, ali i najbolji nogometni klubovi kao FC Bayern München i Real Madrid

INDOOR TENISICE

POGLEDAJ PONUDU

NOGOMETNI DOGAĐAJI

Euro 2020, bit će 16. izdanje UEFA europskog prvenstva, nogometnog prvenstva Europe koje organizira UEFA od 12. lipnja do 12. srpnja 2020., a održava se svake četiri godine. Prvenstvo će biti održano u dvanaest gradova u dvanaest različitih europskih država tijekom ljeta 2020. Portugal brani prvo mjesto koje je osvojio na prvenstvu 2016. godine.

Znamo da ima još vremena dok turnir ne počne ali će čekanje ipak biti malo lakše uz službenu loptu turnira - UNIFORIU.
Naziv lopte potječe od kombinacije engleskih pojmova 'jedinstvo' i 'euforija' i označava osjećaj povezanosti i euforije koji pokreće nogomet među ljudima svih nacionalnosti - pogodan za ovaj jedinstveni turnir koji će se 2020. godine održati u dvanaest različitih gradova preko cijelog kontinenta.
Veliki spoj kultura, stila nogometa, navijača, umjetnosti, glazbe i emocija inspiracija je za ovu loptu. Ogromna raznolikost iz cijele Europe poruka je koju želi prenijeti dizajn Uniforia-e. I poput novog izgleda i formata turnira, dizajn lopte je napravljen tako da ga nikada prije niste vidjeli. Dizajn se sastoji od puno različitih boja. U isto je vrijeme kaotično i razigrano. Svijetle neonske boje ružičaste, plave i žute sjajne su suprotnosti s crnom. Tada naravno imamo adidas brendiranje sa službenim logotipom za Euro 2020 turnir. Kao lijep detalj, na lopti su također ispisane ime i koordinate svih gradova domaćina. Još jedan sjajan način prezentacije cijele Europe.

FIFA quality PRO

Bešavna površina omogućuje optimalnu kontrolu lopte i precizno ponašanje tijekom leta, čime udovoljava najvišim standardima kvalitete.

UJEDINITE SE U IGRI

Ovaj dizajn slavi raznolikost i jedinstvo Europe s elementima koji aludiraju na 12 domaćina.

SLUŽBENA LOPTA

Ovu loptu ćemo gledati na travnjacima na najvažnijem nogometnom događaju u Europi.

KOPAČKE

INDOOR TENISICE

POGLEDAJ PONUDU

DRESOVI I OPREMA KLUBOVA

Izrađene za navijače, pokažite svoje boje s ponosom u najnovijim adidasovim nogometnim dresovima. Ponosno nosite najnovije dresove Juventus-a, FC Bayern München-a ili Real Madrid-a.

REAL MADRID

KUPI

ARSENAL

KUPI

FC Bayern München

KUPI

MANCHESTER UNITED

KUPI

JUVENTUS

KUPI

DINAMO

KUPI

DRESOVI I OPREMA REPREZENTACIJA

Pokažite boje svoje reprezentacije s ponosom i povećajte osjećaj povezanosti koji donosi nogomet ljudima svih nacionalnosti. Na UEFA EURO 2020 navijajte za svoje favorite na ovom jedinstvenom turniru koji će se održati u dvanaest različitih gradova preko cijelog kontinenta.

NJEMAČKA

KUPI

ŠPANJOLSKA

KUPI

ARGENTINA

KUPI

BELGIJA

KUPI

OPREMA

GOLMANSKE RUKAVICE

KUPI

KOSTOBRANI

KUPI

LOPTE

KUPI

ŠTUCNE

KUPI