X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Tenisice

tablično redno

1-28 of 65

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

tablično redno

1-28 of 65

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tenisice

Tenisice - indor

Tenisice za dvoranski nogomet prate nešto drugačiju filozofiju izrade od ostalih komada obuće. Najbitnije kod indor tenisica jest to da ne ostavljaju tragove po podu dvorane ili terena – zbog čega se i propisuje obavezno nošenje takvih vrsta tenisica. No nije samo u tome razlika.
Indor tenisice uglavnom su napravljene tako da omoguće što bolju kontrolu lopte, startnost i brzinu reakcije u malo prostora i vremena. Bitna je trakcija jer ne često nedostaje na glatkim umjetnim površinama, pa su potplati kvalitetno napravljeni kako ne bi došlo do proklizavanja, padova i ozljeda. Gornjišta su izrađena tako da osiguraju što bolji osjet lopte i što agilnije vođenje.
Često dolaze s pojačanjima na peti za upijanje udaraca i doskoka. U ponudi webshopa za vas smo pripremili indor modele iz Nikeovih i Adidasovih linija. Naravno, sve to po odličnim cijenama. Modeli su najnoviji pa se ne morate brinuti da ćete ostati zakinuti za koju tehnološku inovaciju. Mi u FootballMania-i razumijemo da je za dobre rezultate potrebno puno truda, ali i odgovarajuća oprema. Baš se zato trudimo osigurati ovo drugo… jer ovo prvo ipak je na vama.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.
Jednokratno
Gotovina pouzećem, kreditnim i debitnim karticama (Diners, Visa, MasterCard, Maestro putem PayWay sustava)

ili Pay Pal računom
Do 6 rata
Obročno plaćanje Diners Club International do 6 rata

Do 12 rata
Kreditnim karticama Maestro (PBZ) i Visa (PBZ) do 12 rata bez kamata, također karticama Visa i Masterard (Zagrebačke banke) do 12 rata bez kamata